top of page

Werkwijze ceremoniemeester

Kennismakend gesprek

Totaal begrijpelijk is dat jullie nieuwsgierig zijn naar de persoon die achter de ceremoniemeester schuil gaat. Evenzeer is mijn nieuwsgierigheid naar jullie toe. Daarom is het kennismakend gesprek van groot belang. Jullie zijn welkom in mijn 'wedding-office' en samen bespreken we wat de verwachtingen zijn en hoe ik deze kan invullen. Ik neem nota van alle informatie die noodzakelijk is voor het opstellen van een draaiboek en het samenstellen van de suite alsook laat ik jullie kennismaken met eventuele ceremoniële wensen zoals: vervoer (bruidswagens, huifkarren, ceremoniebussen,...), laurieren (bolletjes, zuilen,...), witte duifjes, lopers (witte, rode, blauwe,...), ...

Tweede gesprek : 2 maanden voor het huwelijk

We zitten terug rond de tafel, deze keer op het vertrekadres van de suite, we overlopen het voorlopig opgemaakte draaiboek, de opstelling van de suite, de bespreking van de ceremoniële bestellingen. We nemen samen een kijkje in de kerk of op de locatie waar de trouwceremonie zal plaats vinden. Zo hebben we reeds voeling met de sfeer die er over 2 maanden zal zijn op jullie huwelijksdag.

Telefonisch gesprek : één week voor het huwelijk

Via een telefonisch gesprek pols ik even hoe het met jullie gaat. We overlopen het draaiboek nogmaals. Eventueel kunnen laatste wijzigingen en/of wensen nog worden op punt gesteld.

bottom of page