top of page

Werkwijze weddingplanner

Kennismakend gesprek

Om te weten te komen wat ik als weddingplanner voor jullie kan betekenen, komen we samen voor een eerste kennismaking. Een persoonlijke klik en het hierbij horende vertrouwen is heel belangrijk in onze samenwerking. Tijdens het vrijblijvende gesprek verneem ik graag jullie ideeën, wensen, verwachtingen en eventuele bijzonderheden dit geheel volgens jullie budget. Uiteraard beslissen jullie zelf waar jullie mij als weddingplanner voor willen inzetten.

Vanaf tweede gesprek

Aan de hand van alle bekomen informatie maak ik een basisvoorstel op. Na jullie volmondig JA op mijn voorstel ga ik direct aan de slag met de eerste voorbereidingen. Afhankelijk van de gekozen dienstverlening start ik bijvoorbeeld met het maken van een tijdsplanning en plan de eerste afspraken in met potentiële trouwlocaties. Als de locatie gevonden is en de trouwdatum vast ligt, gaan we op zoek naar de beste leveranciers die perfect in het totaalconcept passen. Ik verzorg de contractonderhandelingen en stem alle afspraken met hen af, bewaak het budget en stel een uitgebreid draaiboek voor jullie bruiloft samen.

Volgende fases

Op zeer regelmatige basis komen wij samen en bespreken steeds de stand van zaken in de voorbereiding van jullie huwelijk. Jullie zijn steeds op de hoogte over de voorbereiding van jullie droomhuwelijk. Het huwelijk zal verlopen zoals jullie ervan dromen!

bottom of page